Salgsheste
 

               

Salgsheste:


Flere lovende salgsheste, annonceret bla. på Ridehesten. Ring eller mail for info. Her en udpluk af solgte heste.


 

Grevens Zuk / F: BH Zack / BH Hertug. Født 2009


Smuk RDH hoppe med godt udtryk sælges. Tre gode gangarter. Efter årets hingst BH Zack i Dansk Varmblod 2014. Helbror kåret i Olderburg. Helbror nr 14 i ungheste championatet i Herning 2015 under Blue Hors berider Allan Grøn. Dejligt temperament. En flittig hest, der gerne vil. Sød og flink at omgås. I orden i røntgen.

SOLGT foråret 2015.Limpopo V / F: Lauries Crusador xx / Freidenfürst. Født 2011


Let redet vallak. Super temperament. Ridelig. Tre gode gangarter. En rolig og sød hest med en fin indstilling. Ud af en hoppestamme med masser af præstationer og meget ridelige heste! Heste som Atterupgårds Cassidy, Atterupgårds Seebach og Atterupgårds Dallara kommer fra denne hoppestamme. Moderen, Feline V. fik bl. a. 8 i ridelighed til hoppekåringen. Hendes bror, er A-hest, hendes søster er B-hest og en anden søster har opnået guldmedalje for afkomssamling. Limpopos bror er B-hest og solgt til USA, en søster kvalificerede sig som 4-års til DSA mellemrunden. En bror blev udtaget til hingstekåring i Herning og har opnået flotte placeringer i unghesteklasser i Tyskland.
Limpopo selv var ærespræmieføl og blev udtaget til finalen ved følskuet.
Gået i løsdrift og har haft en god og sund opvækst Nem og tillidsfuld. Ingen skader og ingen unoder på stald. Er passet med smed og dyrlæge gennem hele sin opvækst.

SOLGT foråret 2015.
 

 Penny Lane/F: Fürstenball / Sandro Hit. Født 2010

Særdeles velgående RDH hoppe. Ca 172 cm i stang. Bestået sadelkåring med over 800 point. Som 4 års dressurchampionat og placeret her, og videre til mellemrunden. Har her bla fået flotte 8,5 i travbevægelsen. LA dressur til over 70 %. Changere og utrolig lærenem. Stor gå og arbejdslyst. Utrolig smuk og imponerende udtryk. Fået det bedste fra begge forfædre.

SOLGT september 2015 til stald Vallentin.

Saint Mary / F: BH Don Romantic/Laban Agerbo. Født 2006

Skøn velgående RDH hoppe på 168 cm. MB dressur og netop videre til mellemrundten i DRF`s dressurchampionat for 6 års heste. Super ridelig og arbejder med stor villighed og gålyst. Virkelig sød at omgåes, går dagligt på fold. Godt udtryk med et særdeles smukt hoved. Let ridelig og nem at sidde på. Changere flot og fik bla i kvalifikationen 8,3 i galop.

SOLGT d. 2. september 2014 TIL SARAH FØNSKOV.

 

 Dynamite Hit V / F: Diamond Hit/Pik Bube født 2004

Stor velgående vallak sælges ud af Iben Kamp`s stærke dressurstamme (Veksebogaard i Fredensborg). 172 cm. Flere sejre og placeringer op til INT 1 dressur, virkelig øvelsesstærk. Ligeledes deltaget som 6 års ved finalestævnet  i DRF`s dressurchampionat afholdt ved JBK. En kammerat til stævner og en utrolig rar og velopdragen hest at håndtere. Trailervant og passet med smed og dyrlæge. Prof redet siden unghest og sælges direkte fra stutteriet.

SOLGT til Astrid Vermerhren Mitens. Januar 2016.

Piroschka V / F: Prinz K3/Pik Bube født 2008

Særdeles velgående RDH 6 års hoppe fra Stutteri Veksebogaard sælges. 168 cm. Som 4 års nr. 2 i kvalifikationen i DRF`s dressurchampionat i Vallensbæk, med bla dagens højeste travkarakter. Som 5 års debuteret i LA dressur med 74% ved C stævne i Frederiksværk. Flere placeringer på LA niveau med flotte procenter. En hoppe med særdeles rummelige og store gangarter. Changere flot og let. Har debuteret i middelsvær dressur. Virkelig god i hovedet og utolig sød at håndtere. Ingen "hoppenøkker". Ukompliceret i enhver henseende. Trailervant. Passet med smed og dyrlæge.

SOLGT til Otilia Meden. Efterår 2015.

 


Aschton G /F: Ampere/West Point. Født 2010

Særdeles velgående vallak. ca 173 cm. Letgående og stor energi. Masser af motor og udtryk. Tre smidige bevægelser.

SOLGT DEN 3. december 2014 TIL HELGSTRAND DRESSAGE.

 Askemosens Lasarus /F: "Uno" Don Diego/Latimer. Født 2010

Særdeles velgående storrammet vallak sælges. Ca. 173 cm i stang. Letridelig med masser af gålyst, virkelig sød og let at omgåes. Fantastisk skridtbevægelse og en meget rummelig galop. Har en smidig travbevægelse og vil meget gerne "gå til ridning".

SOLGT d. 5. september 2014 til Lissi Nielsen

 


 

Heslegårds Robert/F: Heslegårds Rubin/Landau. Født 2001

Imponerende vallak, med særdeles gode gangarter, stor elastik og enorm gålyst sælges. 174 cm. Vundet INT 1 på landsplan 2014, mangle sejre og placeringer i lille tur og har stor stævnerutine. Gode anlæg for piaffe/passage. Flotte piroetter og serier. En hest der bemærkes til konkurrence, med en særdeles udtryksfuld travbevægelse.

SOLGT FEBRUAR 2014 TIL PERNILLE KOCH RASMUSSEN

 
Rubini Agerled/F: Heslegårds Rubin/Schwadroneur. Født 2004

Skøn vallak med kæmpe kapacitet og stor gålyst sælges. ca 173 cm. Abejder med en enorm skulderfrihed og udtryk. Særdeles arbejdsvillig og yder altid sit bedste. Debut i MA dressur med en sejr på over 70%. Flotte piroetter, changementer og øgninger med enorm udtryk.

SOLGT Januar 2014 TIL LOUISE ZIEGLERSEN


 

Hot Shot W/F: B.H Hot Line/Kawango. Født 2009

Unghestechampionatsfinalist sælges. Nr 4 på landsplan og udtaget til Herning 2014. Særdeles velgående vallak på ca 169 cm. Ædel med en super udtryk. Letgående med med 3 elastiske ganarter. Masser af gålyst og topridelighed. Stor udstråling. (Note: Vinder 2014 af unghestechmpionatet i Herning under Helgstrand dressage)

SOLGT november 2013 TIL HELGSTRAND DRESSAGE

 Atterupsgaads Wellington/ F: Welt Hit II/Donnerhall født 2001

   

Fantastisk vallak sælges. 170 cm. Flere sejre og placeringer op til PSG niveau ved landsstævne. Går ligeledes piaff/passage tur. Stor gålyst og kapacitet. Super hest for junior- og young rider hest med henblik på U25. Let ridelig og en kammerat. Særdeles velgående. Vinder af DSA-kvallifikation som 4 års. Placeret ved egenthedstest og finalist ved unghestechampionatet i Herning. VM reserve som 5 års, samt udtaget til DSA finalen som 5 års. Fuld røntgen af hesten i 2013

SOLGT oktober 2013 TIL CECILIE RØRBÆK SILFEN
Labanos / F: Abanos/Solos Carex født 2004


Særdeles velgående vallak. 171 cm. Smuk med stort udtryk og enorme gangarter. Utallige sejre på Middelsvært niveau. Påbegyndt piruetter med stort talent. En hest der bemærkes ved ridestævner. Utrolig sød at håndtere. Trailervant og sælges direkte fra avleren.

SOLGT oktober 2013 TIL FIJI KJÆR LYNGE

 Zoom-in Firfod / F : Milan / Født 2003

 

Skøn vallak sælges, med rigtig meget charme og stor udstråling. 167 cm. Særdeles velgående med rigtig god elastik og bæring. Flittig uden at være dum. Utrolig letridelig, en rigtig dame-pige hest. Placeret i MA dressur, snarlig debut i PSG. En virkelig sød hest at arbejde med. Flotte changementer og en dejlig rummelig galop.

SOLGT juni 2013 TIL NANNA GAIHEDE

 Zarina af Stokholt / F: Zardin Firfod / Født 2009

 Særdeles velgående RDH hoppe sælges. 167 cm. Brugsprøve 2012 med et resultat på 821 point. Tre elastiske ganarter med særdeles god balance i galop. Super hase og knæaktion. Arbejder med god energi og gålyst. Stor udstråling og utrolig sød at håndtere. Dejligt temperament. Udtaget til mellemrundten i 4 års championatet.

SOLGT Juli 2013 TIL LOTTE VAGNER 

FLERE VELGÅENDE HESTE TIL SALG: SE KONTAKTOPLYSNINGER FOR INFO: