Faciliteter
 

Faciliteter:  

FOTO: Dressurbanen med udsigt til Arresøen

Centeret er beliggende i Kregme mellem Frederiksværk og Hillerød, i det naturskønne område omkring Arresø, omgivet af marker og med direkte adgang til skov.

 
Stedet råder over 14 ha. jord, der er fordelt på græs-og jord folde. Her er mulighed for hestene kan komme ud alene, eller ud blandt andre heste, fordelt på vallak/hopper.
 
Herudover en ny stald fra 2006/13 med lovlige boksmål, der er 3 vandspiltove på stedet med mulighed for varmt vand. Den store stald er delt op i 4 sektioner af 10 bokse, for at skabe så roligt et staldmiljø som muligt, med tilhørende sadelrum. Halvdelen med vinduer, så hestene kan stå med hovederne ude,
Den oprindelige afdeling har gennemgået en total renovation, der pt er afsluttet i 2014,  med 20 nye store bokse, halvdelen med dobbeltvinduer, flot nyt sadelrum og et lækkert vandspiltov.
 
 
Udover dette, et stort loftsrum, med mulighed for opbevaring af ens udstyr mv. Og naturligvis toilet og badeforhold.
 
Centeret har desuden to ældere afdelinger med plads til henholdsvis 6 og 8 heste/ponyer på selvpas, så samlet er der plads til ca. 74 heste.
 
Et stor 20x60 ridehus med nyt cafeteria og toiletter, 20x40 ridehus med et lille personalerum, samt et opholdsrum for dem, der måtte ønske at benytte dette. Et ekstra loftrum til opbevaring af rideudstyr skabe mv. Stor foderlade-og rum til opbevaring af foder o.l.
 
Vi har en helt fantastisk udendørs dressurbane, med tilhørende vandingsanlæg, og ligeledes en 45x70 bane der er indhegnet.
 
Samt en stor parkeringsplads, med mulighed for en P-plads til sin trailer.